Bestel jouw Camper Vakantiecheque

O_Camper Vakantiecheque_QJ9603.indd

Kampeer extravoordelig met de kampeerauto tijdens het laagseizoen met de Camper Vakantiecheque: 5 nachten voor € 80.


Camper Vakantiecheque: 5 nachten voor € 80

Overnacht extra voordelig met de camper in Vlaanderen met de Camper Vakantiecheque.

Campings-in-Vlaanderen wil niet alleen het kamperen in Vlaanderen beter op de kaart zetten maar ook het aanbod voor kampeerautogebruikers interessanter maken.

Daarom hebben we speciaal voor jou lage standaardprijzen onderhandeld bij een hele reeks campings in Vlaanderen in de vorm van cheques. De standaardprijs bedraagt € 80 voor 5 nachten (inclusief administratie- en reserveringskosten), dat is slechts € 16/nacht – wie doet beter?

Met de Camper Vakantiecheques kan je met de kampeerauto tijdens het laagseizoen extra voordelig overnachten op de deelnemende campings in Vlaanderen. Check de acceptatiedata van de camper vakantiecheque vooraf bij jouw gewenste camping.


Deelnemende campings


1 Camper Vakantiecheque is goed voor 1 overnachting op een speciaal ingerichte kampeerautoplaats.

Inbegrepen in de prijs 

Plaats voor 1 kampeerauto (max. 4 personen), alle kosten (administratie- en reserveringskosten) inclusief. Op welke data jouw gewenste kampeerterrein de cheque aanvaard, check je best vooraf bij het kampeerterrein zelf.

 

Voorwaarden

De cheques worden per 5 verkocht en kunnen doorgaans gebruikt worden tijdens het laagseizoen tot 31/12/2020 (Kampeerterreinen mogen afwijken van de standaard laagseizoensdata voor de aanvaarding van de cheques. Check dus vooraf wanneer de cheque geldig is op jouw gekozen kampeerterrein.). Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden omdat het aantal speciaal ingerichte kampeerautoplaatsen beperkt is.

Bestellen

Jouw Camper Vakantiecheques kan je bestellen via de webshop van Pasar.