Bestel jouw Camper Vakantiecheque

camper-vakantiecheque

Kampeer extravoordelig met de kampeerauto tijdens het laagseizoen met de Camper Vakantiecheque: 5 nachten voor € 65.


Camper Vakantiecheque: 5 nachten voor € 65

Overnacht extra voordelig met de camper in Vlaanderen met de Camper Vakantiecheque.

Campings-in-Vlaanderen wil niet alleen het kamperen in Vlaanderen beter op de kaart zetten maar ook het aanbod voor kampeerautogebruikers interessanter maken.

Daarom hebben we speciaal voor jou lage standaardprijzen onderhandeld bij een hele reeks campings in Vlaanderen in de vorm van cheques. De standaardprijs bedraagt € 65 voor 5 nachten, dat is slechts € 13/nacht – wie doet beter?

Met de Camper Vakantiecheques kan je met de kampeerauto tijdens het laagseizoen extra voordelig overnachten op de deelnemende campings in Vlaanderen.


Deelnemende campings

Provincie Antwerpen
Provincie Limburg
Provincie West-Vlaanderen

1 Camper Vakantiecheque is goed voor 1 overnachting op een speciaal ingerichte kampeerautoplaats.

Inbegrepen

In de prijs zijn plaats voor 1 kampeerauto (max. 4 personen), elektriciteit- en eventuele wateraansluiting, huisdier en toeristenbelasting inbegrepen.

Voorwaarden

De cheques worden per 5 verkocht en kunnen gebruikt worden tijdens het laagseizoen (= alle periodes met uitzondering van krokusvakantie, paasvakantie, hemelvaart- en pinksterweekend, juli en augustus, herfstvakantie en kerstvakantie) tot 31/12/2019. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk (maar wel aan te raden omdat het aantal speciaal ingerichte kampeerautoplaatsen beperkt is).

Bestellen

Jouw Camper Vakantiecheques bestel je door € 65 (de cheques worden per 5 verkocht) te storten op rekeningnummer BE05 7995 5203 4375 (BIC: GKCCBEBB) op naam van Kamperen in Vlaanderen pa Pasar vzw, Haachtsesteenweg 579, 1030 Brussel. Vermeld als mededeling “Camper Vakantiecheques”. Na ontvangst van je betaling sturen we de bestelde cheques naar je thuis.